dinsdag 3 december 2013

Cadeautje bij de post!

Gisteren zat er een leuk cadeautje bij de post! Niet helemaal onverwacht (want zelf besteld) maar wat het precies was, wist ik ook niet. Helemaal geïnspireerd door de Chanel tentoonstelling in Den Haag, ben ik op zoek gegaan naar mooie tweeds die je zou kunnen gebruiken voor een dergelijk jasje of misschien wel een jurk. En raad eens..... gevonden!

In Carlisle in Engeland zit een fantastisch bedrijf: Linton tweeds. Zij maken oa. de tweeds voor de beroemde Chaneljasjes en ja! Je kunt er een proefpakketje aanvragen met voorbeelden uit de laatste collectie. En dat zat gisteren in de post!

En dit was de inhoud van het verrassingspakketje:25 proeflapjes wollen crepe (effen kleuren)25 proeflapjes linton tweed (uit de laatste collectie)

Wow, wat zitten daar mooie lapjes tussen! Heel geschikt voor Chanel jasjes maar misschien ook wel voor de couturejurk van Susan Kahlje (Craftsy class) die nog op mijn lijstje staat voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. En de proeflapjes zijn natuurlijk prima geschikt om evt. klanten te helpen met de keuze van stof voor hun jasjes!

Wil jij ook eens lekker neuzen tussen deze stofjes, dan kan dat hier. Geniet ervan!

4 opmerkingen:

 1. Die had ik inderdaad ook nog op het oog om te laten komen, leuk dat ze zo mooi zijn...is inderdaad genieten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooie stofjes! En kwaliteit van stof bepaald toch het eind resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dat jij iets andere heb gekregen dan ik,.. Heb jij een stoff by Linton besteld? Ik ben van plan een uitproberen - French jacket voor mijn nichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen stof bij Linton besteld, maar ga dat zeker doen. Ook voor een French - jacket, maar dat gaat zeker zomer 2014 worden. Eerst op examen voor mijn coupeuse diploma....

  BeantwoordenVerwijderen