zaterdag 12 april 2014

Terug van weggeweest!

Een tijdje niets van me laten weten op mijn blog. Vervelend nieuws gehad en een tijdje van streek geweest. En dat had gevolgen voor mijn naaiwerk. Je weet wel 1 naad dichtnaaien en vervolgens 2 naden uithalen omdat je niet tevreden bent. Of zoals gisteren: 2 mouwen inzetten, en ook weer uithalen. Resultaat, ik ben nog net zo ver als dat ik was.

Ik heb niet helemaal stil gezeten maar wat dingen van patronen gemaakt. Doe ik eigenlijk nooit, maar was nu wel heel erg lekker.

Het eerste project was de Minoru jacket van SewAholic. Een lekker sportief jack met hele lange mouwen zodat je het prima op de fiets kan dragen. Een echt jack voor Hollandse meiden! Heerlijk grote kraag, getailleerd en vallend tot op de dijbenen. Ik loop er mee weg!

SewAholic foto maar mijn versie is ook gemaakt van rode "workers" katoen.

Daarna, heb ik mezelf gewaagd aan de Coco van Tilly & The buttons. Een heel eenvoudige top met een soort van boothals. Geheel te maken zonder lockmachine (heb ik ook gedaan) maar de volgende keer ga ik toch locken en de tweelingnaald gebruiken. Het meest lastige aan dit project was nog om de streepjes van de tricot door te laten lopen. Je raadt het al, zeker 2 keer uitgehaald en opnieuw gedaan.....

Tilly showt haar Coco, mijne heeft 3/4 mouwen.

Nog geen foto's van mezelf met deze nieuwe kleren, die volgen zsm. Ondertussen is de naai mojo weer terug, dus vanaf nu weer wat vaker berichten op dit blog!

1 opmerking:

  1. Fijn dat de naai mojo weer terug is. Het zijn zeker mooie creaties ben benieuwd naar die van jou.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen